Elkészítés
A dagadót felszúrjuk, vigyázzunk, hogy ne legyen lyukas. 13 db tojást keményre főzünk, 8 részre vágjuk.
Hozzáadjuk a 3 db nyers tojást, a petrezselyemzöldet, ízlés szerint sót, borsot, és összekeverjük.
Betöltjük a dagadóba, és hústűvel összetűzzük a végét. Lazán legyen a töltelék, mert sülés közben megdagad, és kireped a hús!
A dagadót mindenhol bőven megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk a grill fűszerkeverékkel. Tepsibe tesszük, kb. 1 dl vizet és némi zsírt teszünk rá, és néhányszor meglocsolva a zsírjával, szép pirosra sütjük.
Tudtad?
A dagadóval és a tojással hatékonyan pótolhatod szervezetedbe a fehérjéket plazmaadás után.
A petrezselyemzöld pedig óvja a szívet, és segíti az emésztést.