Zöldségek gombás túróval
Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók
- 2 db zellerszár
- 2 db cukkini
- 1 db kaliforniai paprika
- 8-10 db koktélparadicsom
- 1 db uborka
A töltelékhez:
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál mascarpone
- 3 fej csiperke
- 1 evőkanál vágott petrezselyem
- 25 dkg túró
- 1 evőkanál vágott snidling
- 3-4 levél bazsalikom
- só
- bors
Elkészítés
Kockázzuk fel a gombát! Locsoljunk rá pár csepp citromot, hogy ne barnuljon meg!
Vágjuk finomra a zöldfűszereket! Keverjük el a mascarponét a túróval, adjuk hozzá a gombát, a fűszereket, az olajat, a borsot és a sót!
Cikkezzük fel a paprikákat, az uborkát és a cukkinit karikázzuk fel! A paradicsomokat vágjuk félbe, a zellerszálat pedig 6 centis darabokra!
Habzsákba töltjük a fűszeres túrókrémet, és a zöldségfalatokra túrót nyomunk.
Tudtad?
Az olívaolaj nemcsak az immunrendszer működését javítja, de szépíti a hajadat és a körmeidet is.
A snidling rengeteg vitamint, többek között káliumot, kalciumot, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz.